Személyre szabhatja medencéjét!

Az Ön kertje egyedi, legyen medencéje is az! A Waterair medencék számos méretben és alakban kaphatók. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő medencét! Több mint 90 modellel és 200 000 változattal, személyre szabott medencéink minden környezetben megoldást jelentenek, még erősen lejtős terepen is. 

Medencelépcsők: válassza ki a sajátját

 

Elegancia és kényelem…Az esztétikus és kényelmes lépcső központi szerepet foglal el a medence testreszabásában. Az egész család által kedvelt, barátságos, megkönnyíti és biztonságossá teszi a medence megközelítését. Különösen a legkisebbek és idősebbek számára ajánlott. Gyártóüzemünkben készülnek (a Orbis kivételével), kitűnő minőségű anyagokból. Értékesítés előtt minden esetben ellenőrzésen és tesztelésen esnek át.

Külső lépcsők

Welcome

Paso

Orbis

Belső lépcsők

Pacio

Enjoy

Inside

Square

Fólia választék

 

A WATERAIR úszómedencék tökéletes vízszigetelését 0,75 mm vastag rugalmas PVC fólia biztosítja, amit nagyipari körülmények között, nagyfrekvenciás technológiával hegesztenek az Ön medencéjének alakjára és méretére. Ezért tökéletesen ráncmentesen simul a méretpontosan elkészített vázszerkezetbe. A minőségi anyagok és a gyártási technológia 12 éves, értékcsökkenés nélküli garanciát tesznek lehetővé (minden gyártási hibára kiterjedően, általános jótállási feltételeinknek megfelelően).

Válassza az Önhöz legközelebb álló hangulatot:

toszkán

Azúrkék

Szürke

márványos pala

Ezüst szürke

Mélység minden családtag kedvére

 

Fontos, hogy az otthoni úszómedencében a család minden tagja találja meg a maga örömét! Legyen játszófelület a gyerekeknek (ahol lehetőleg leér a lábuk), baleset veszélye nélkül lehessen ugrálni (legalább 1,50 m), és a magasabb családtagok is jól érezzék benne magukat. A WATERAIR úszómedencék a változó vízmélység lehetőségét kínálják, hogy mindenki örömét lelje bennük.

Sík aljzat

Lekerekített aljzat

Ék alakú elmélyülés

Ugró árok

Öltözzön estélyibe a medence is

 

Nyári este egy pillantás a nappaliból, teraszról vagy a kerti grill mellől. A medencéje a kert dísze. Világítsa meg, hogy érvényesüljön.

Vízalatti fényszóró

Színes LED fényszóró

escalight Hangulatvilágítás