Medence Formák

Az Ön kertje egyedi, legyen medencéje is az! A Waterair medencék számos méretben és alakban kaphatók. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő medencét! Több mint 90 modellel és 200 000 változattal, személyre szabott medencéink minden környezetben megoldást jelentenek, még erősen lejtős terepen is.

 Ovális forma

Olivia

Klasszikus vonalvezetésének köszönhetően minden kertbe könnyen illeszkedik. Nem véletlen, hogy az ovális Olivia medence az egész csalás kedvence. Orbis, Passo vagy Welcome lépcső hozzáadása  (opció) az Ön által kiválasztott helyre lehetővé teszi a többzónás, személyre szabott medence kialakítását, ahol mindenki talál a kívánságának megfelelő teret. Ezért ugyanúgy megfelel a vízben sziesztázni vágyóknak, mint a sportolást kedvelőknek!

Méret: 3.30m – 22.76m

Elsa

Hosszú és letisztult formája, lekerekített széleimegkönnyítik a közlekedést a medence körül. Ez a tipikus családi medence, amely minden elvárásnak és használatnak megfelel. Az Enjoy lépcső szabaddá teszi az úszás hosszúságát, kialakítva így a sportolásra alkalmas teret, ugyanakkor spa fúvókáinak köszönhetően megmarad egy pihenésre szolgáló zóna. Ez a medence egyaránt ideális úszásra és pihenésre.

Méret: 6,43 m – 12,01 m

Babszem forma

Céline

Ez a Waterair kézjegyét hordozó medence. Ahogy egy ház sarka, egy megkerülendő fa semmi sem jelent akadályt. Alkalmazkodik a terület alakjához. Orbis, Passo vagy Welcome lépcső (opció) hozzáadásával egy szempillantás alatt az egész család számára egyedi, a meleg nyári napokon igen népszerű szabadidős kikapcsolódást nyújt.

Méret: 4,93 m – 11 m

Sofia

Bármilyen is a kertje, a Sofia babszem alakú medence minden terepen alkalmas választás lehet. Beépített Enjoy lépcsője két teret és hangulatot tud kialakítani. Az egyik oldalon úszásra alkalmas sportolási lehetőséget, a másikon pedig pihenésre alkalmas területet biztosít.

Méret: 6,04 m – 9,05

Eva

Babszem alakú medencéink közül az Eva medence a termékskála társalgó modellje beépített Pacio lépcsőjének köszönhetően. Spa fúvókákkal felszerelhető, mely ideális a hosszú nap utáni ellazuláshoz. Alakítson ki egy kellemes szabadidős teret a kertjében, mely örömet szerez a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. 

Méret: 7,16 m – 8,92 m

téglalap forma

Emili

Az Emilie medence minimalista vonalai elkápráztatják a geometria szerelmeseit. A medencék örök klasszikusaként az egyenes vonalvezetésű Emilie modell visszafogottságot és eleganciát visz az Ön kertjébe.

Méret: 6,14 m – 8 m

Sara

Sara téglalalap alakú medence egyszerű és korlátlan vonalai valódi csábítást jelentenek. Az úszás hosszúságát az Inside beépített lépcső teszi szabaddá. Tökéletes medence több hossz leúszásához, hogy utána élvezhesse a jól megérdemelt pihenést. Lekerekített szélei nagyban megkönnyítik a karbantartást.

Méret: 3,88 m – 11,08 m

Barbara

Kedvelni fogja a Barbara téglalap alakú medence nagy terét, mely jó választás a korlátlan úszáshoz. Előnye: lekerekített sarkai jobb vízáramlást és könnyebb karbantartást tesz lehetővé. Lépcső hozzáadása (opció) megbontja teret és jellegzetes több zónás medencévé alakítja.

Méret: 4,23 m – 16,61 m

Luna

Nem tud dönteni a téglalap egyszerű, modern formája és az ovális medence lágy íve között? A Luna téglalap alakú medencét Önnek tervezték. A spa opcióval felszerelet kényelemes Pacio lépcsővel a grillpartis esték szárja lesz.

Méret: 4,68 m – 7,47 m

Szabad forma

Cléa

Cléa egy modern, többzónás medence, mely jól alkalmazkodik a családokhoz. Helyezkedjen el a Pacio lépcsőn, ahol nyugodtan behunyhatja az egyik szemét, amíg a másikkal figyeli a játszó gyerekeket. Íme, így néz ki egy szép nap, melyet a szabad formájú Cléa medencéjével tölt.

Méret: 7,01 m – 9,80 m

Mini forma

Lola Mini

A Lola mini medence kis méreténél fogva minden környezetbe beleilleszthető. Pacio lépcsője nagyszerű pihenési teret ad, hogy elfeledtesse Önnel a nap bosszúságait. Ez a praktikus és jól feszerelt modern medence elegánsan illeszkedik a kertjébe.

Méret: 3,75m x 2,96m

Olivia Mini

Már kis telekre is lehet medencét telepíteni. Ennek az Olivia Mini medenceének a mérete kiválóan illeszkedik a behetárolt terekhez. A kis kertek tulajdonosainak sem kell megfosztaniuk magukat egy fejesugrástól, és a nap kellemes befejezésétől. A még nagyobb kényelem érdekében Orbis lépcsővel is kialakítható.

Méret: 3,30m x 4,23m

Sara Mini

A Sara Mini medence ideális méretével minden kerthez alkalmas, még a legkisebbekhez is. Vízfelülete csupán 10 m2. A sarokban elhelyezett Inside lépcső szabad területet biztosít a fürdőzéshez, és ideális az igazán frissítő nyári csobbanáshoz.

Méret: 3,88m x 2,71m

Emili Mini

Letisztult kialakítása, egyenes és éles vonalai harmonikusan illeszkednek a kertbe. A beépített Square lépcsővel ellátott Emilie medencével valódi frissítő fürdést, és két személy részére kellemes relaxációs teret élvezhet. Olvasgathat nyugodtan, kényelmesen elhelyezkedve a medencében. 

 Méret: 3,36m x 2,89m

 Úszósáv

Elsa Úszósáv

Annak érdekében, hogy valóra váltsa álmai medencéjét, a Waterair több mint 200.000 medencevariációt kínál. Fedezze fel az ovális Olivia medence sportosabb, úszósávként kialakított változatáz. Hosszúságának köszönhetően tökéletes a zavartalan úszóedzésekhez az otthon kényelmében. Ha a sportos életmód híve, ezt a medencét egyenesen Önnek találták ki!

Olivia Úszósáv

Annak érdekében, hogy valóra váltsa álmai medencéjét, a Waterair több mint 200.000 medencevariációt kínál. Fedezze fel az ovális Olivia medence sportosabb, úszósávként kialakított változatáz. Hosszúságának köszönhetően tökéletes a zavartalan úszóedzésekhez az otthon kényelmében. Ha a sportos életmód híve, ezt a medencét egyenesen Önnek találták ki!

Sara úszósáv

Kialakítását tekintve a Sara Úszósáv medence egy olimpiai medence úszósávját idézi. Modern és elegáns vonalai elbűvölik az úszás szerelmeseit, miközben kifinomult megjelenést kölcsönöznek a kertjének.

Emili Úszósáv

Az Emilie medence kívánsága szerint kialakítható. Ennél az úszósáv kialakításnál ideális méreteket kínál az úszóedzésekhez. Finom, letisztult, határozottan modern vonalvezetése hangsúlyozza a perspektívát és a kert mélységét. Beépített Square lépcsője, amely a medence egyik sarkában helyezkedik el, lehetővé teszi a medence teljes hosszának megőrzését és a kellemes relaxációs terület élvezetét. Két ülőhelye kényelmes helyet kínál az edzések utáni relaxációhoz.